Dette skulle være så lett..

Lag gørr og gru til Halloween-festen uten å gjøre våre tabber.

SLIK KAN DET GÅ: Vi så for oss skumle, grønne gelémark ... Det ble ikke disse. Men vi har noen supre tips til hvordan du kan greie det mye bedre! Foto: KRISTIN SØRDAL / DINSIDE.NO
SLIK KAN DET GÅ: Vi så for oss skumle, grønne gelémark ... Det ble ikke disse. Men vi har noen supre tips til hvordan du kan greie det mye bedre! Foto: KRISTIN SØRDAL / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det er den tiden i året noen hater og andre elsker. Om du er ute etter dessert eller kakepynt med potensiale for høye hvin og ellers stor halloweenstemning i stua, vil kanskje dette tipset hjelpe deg til suksess ...

Men vi vil understreke at dette tipset er helt uten garanti. Hverken hva gjelder mottakelsen eller resultatet.

Les også: Dette visste du kanskje ikke at du kunne bruke spagetti til?

Dette trenger du Gelémark eller -ormer er en stor snakkis som ser forunderlig genialt og enkelt ut. Nå ville vi teste hvorvidt det virkelig er så enkelt som det ser ut.

Etter det vi har lest oss frem til, trenger vi rett og slett bare sugerør og gelé, samt en beholder og helst en strikk.

I tillegg har vi også lest at noen anbefaler å bruke gelatin i tillegg, for litt ekstra spenst i markene. Derfor tok vi også i noen skjeer av dette sammen med geleen.

Slik gjorde vi 1: Kok opp vann og rør i gelépulveret ifølge anvisningen på pakken.

Vi har brukt grønn gelé, ganske enkelt fordi det var det vi hadde i skuffen - og fordi vi synes det må være kult med grønne mark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer