- Dette var vanskelig. Men et par av dem burde jeg tatt

Drillo får satt norgeskunnskapen på prøve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Hver helg utfordrer tidligere landslagstrener i fotball, Egil «Drillo» Olsen, Dagbladets lesere med både lettere og relativt vriene spørsmål om kloden vår i en egen geografi-quiz i Dagbladets helgeutgave. (Krever abonnement)

DRILLO-NØTT - VINN REISEGAVEKORT PÅ 10 000 KRONERSvar riktig på spørsmålet under, og vær med i trekningen av et gavekort til en verdi av 10 000 kroner fra Albatros.

Spørsmål:

En kommune i Nord-Norge deler navn både med en innsjø i Etiopia og den lengste elva i et annet afrikansk land. Navn på kommune?

Send SMS med kodeordet REISE «ditt svar» til 2400.

Siste konkurransedag er søndag 11. januar.

I Dagbladet hver helg kan du ta Egil «Drillo» Olsens reisequiz. Alle quizene er også tilgjengelig på Dagbladet Pluss.(krever abonnement) 

Konkurransen er sponset av:

I forbindelse med at Reiselivsmessen 2015 går av stabelen i Telenor arena denne helga, tester vi Drillos egne geografikunnskaper om Sverige, Norge og Danmark.

I videoen over kan du se hvordan det går når reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, Per-Arne Tuftin, har saumfart kartet med lupe for å teste Drillo i geografi fra hans eget hjemland. 

REISELIVSMESSEN OSLO 2015

• Reiselivsmessen Oslo 2015 går av stabelen 9.-11. januar i Telenor arena.

• Dagbladet er mediapartner.

• Du kan lese flere saker fra arrangementet på db.no/reise dagene messa varer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer