Diett og program: Kristins superkropp

Kristin Holte (33) fra Buskerud ble nylig kåret til verdens nest sprekeste kvinne. Hun forteller hvordan hun trener, spiser og restituerer - og gir deg sine favorittøvelser for sterkere kropp.

RÅ STYRKE: Kristin Holte kom på andreplass i CrossFit Games i USA i starten av august. Bak ligger årevis med hard trening. Hun viser deg sine favorittøvelser, hva hun spiser og hvordan hun restituerer. Foto: Carina Johansen / Dagbladet
RÅ STYRKE: Kristin Holte kom på andreplass i CrossFit Games i USA i starten av august. Bak ligger årevis med hard trening. Hun viser deg sine favorittøvelser, hva hun spiser og hvordan hun restituerer. Foto: Carina Johansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var som om noe falt på plass. Fram til denne dagen, en vårdag for tolv år siden, hadde hun vært innom alt som finnes av treningsformer: turn, friidrett, fotball, langrenn, triatlon. Nå lå hun der, med blodsmak i munnen, på gulvet i et svett treningslokale venninna hennes hadde tatt henne med til.

Og hun elsket det.

- Jeg fant alt på ett sted. Utholdenhet, vektløfting og turn i ett.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer