Din guide til treningsapper

Løp raskere og løft tyngre med appen som passer for deg. Vi har funnet 9 favoritter.

TRENINGSAPPER: Løp raskere og løft tyngre med appene som passer for deg. FOTO: Thinkstock/produsentene
TRENINGSAPPER: Løp raskere og løft tyngre med appene som passer for deg. FOTO: Thinkstock/produsentene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Treningsapper blir stadig mer populært, og mulighetene er utallige. Hvilken app du bør velge spørs på utgangspunktet ditt, og hvilke ønsker og treningsmål du har.

Noen av oss er rutinerte brukere av avanserte og omfattende apper, mens andre kanskje nøyer seg med musikkavspilling og stoppeklokke.

Vi har tatt for oss noen av de mest populære treningsappene på markedet i dag, og de er faktisk ikke så avanserte og vanskelige som du tror.

PT på øret Du har sikkert opplevd dager med dårlig motivasjon, og ikke hatt så lyst til å gjennomføre det du hadde planlagt.

Da kan det være utrolig befriende å trykke på en knapp og la stemmen på øret være din personlige trener for en økt eller to.

I denne saken presenterer vi Shape Up-redaksjonens ni populære favoritter: fire gode kondisapper, en egen intervallapp og fire styrketreningsapper.

Det finnes utallige trening- og kostholdsapper som gjør alt fra å telle kalorier til å måle hjerterytme, så en av de største utfordringene kan være å finne fram i jungelen. Men når du først er i gang, etter å ha lest denne guiden, er sannsynligheten stor for at du finner en app som passer for deg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer