Dinside kjører Nissan Juke Nismo RS

Nismo er den sportslige avdelingen hos den japanske bilprodusenten Nissan. Det betyr moro.

SJEKK DETALJENE: Testbilen: Hvit med røde detaljer - som speilhusene, men Nismo RS kan fås i andre fargekombinasjoner også. Foto: KNUT MOBERG
SJEKK DETALJENE: Testbilen: Hvit med røde detaljer - som speilhusene, men Nismo RS kan fås i andre fargekombinasjoner også. Foto: KNUT MOBERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Moroklump! Det er den mest dekkende beskrivelsen vi greide å koke det hele ned til etter å ha kjørt Nissan Juke Nismo RS, nyeste generasjon.

Juke er faktisk en stor salgssuksess for Nissan, og er en god illustrasjon å bruke hvis man vil forklare hva ordet «paradoks» betyr. At en bil som høster så mange ukvemsord angående utseendet likevel selger så bra (allerede 650.000 eksemplarer, og det i et nisjesegment), er forklaring god nok, mener vi.

Råtassen som droppet ut... Og at de utstyrer denne lille crossoveren som (ifølge onde tunger), ser ut som et misfoster av en småbil på stylter, med en Nismo GTR-motor på 600 hestekrefter, understreker ytterligere poenget. Vi gledet oss veldig til å kjøre nettopp denne da vi tok turen til de franske Alpene for å få en teknisk og praktisk oppdatering på det seneste innen crossovere fra Nissan.

Dessverre gikk den i stykker og ble stående i hangaren ved siden av flystripen i Megève der det var meningen vi skulle teste den.

...og den som ble igjen Heldigvis hadde den japanske produsenten også andre versjoner tilgjengelig for test, så vi fikk kjøre den nylig oppgraderte Juke Nismo RS over flere mil - og det var verdt reisen i seg selv. Juke Nismo RS ble nemlig oppgradert etter vår forrige testkjøring av den og yter nå hele 218 hestekrefter fra sin 1,6-liters turbomotor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.