Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Akevitt-test

Disse akevittene får terningkast seks

Akevitten er et naturlig følge til de klassiske norske julerettene.

INNERTIER: En god akevitt med et ekstra nyansert hint av karve, nellik, kanel og kardemomme kan være en innertier til julematen. Foto: NTB SCANPIX
INNERTIER: En god akevitt med et ekstra nyansert hint av karve, nellik, kanel og kardemomme kan være en innertier til julematen. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Akevitt har lange tradisjoner her til lands og er foreløpig det eneste Norge har å by på av drikkevarer med internasjonal standard.

Juletida er høysesong for akevitten og er et naturlig følge til de klassiske norske julerettene.

Akevitt drikkes i store mengder i november-desember hvert år og får ellers i året lite oppmerksomhet.

Gjør seg godt med fet, smaksrik mat

Dens krydrede smak og rensende effekt gjør seg meget godt med julas fete smaksrike mat og er derfor blitt en del av vår norske matkultur.

Med sin egenartede og karakteristiske smak er akevitten et brennevin som fortjener oppmerksomhet også utenfor sesong.

Sammen med våre naboland er dette en unik og særegen skandinaviskprodusert drikk som absolutt kan måle seg med andre brennevin med internasjonalt ry.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?