Ferie:

Disse dagene får du reisene dine til under halve prisen

Du kan gjøre et reisekupp dersom du vet dette.

Flyreiser på billigsalg: Hold deg klar, for nå starter flyselskapene sine lavpriskampanjer. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Flyreiser på billigsalg: Hold deg klar, for nå starter flyselskapene sine lavpriskampanjer. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Vi er blitt vant til at butikkene setter ned varer til halv pris når jula er over - og noen ganger allerede før julehelga har startet.Men visste du at det samme nå også gjelder for reisebransjen?Dersom du planlegger å reise i 2019, så bør du lese videre for å få tipsene som sparer deg for mange tusen kroner. De smarte kan gjøre et reisekupp ved inngangen av det nye året.

Nyttårssalgene starter

For nå er det bare kort tid igjen til flyselskapene slipper titusenvis av billige billetter ut på markedet. Flyselskapene vet at vi gjerne bruker juledagene til å planlegge neste års ferie - og derfor vil de gjerne vinne konkurransen om kundene. Og da må de være tidlig ute med sine kampanjer.Ingen av flyselskapene vil røpe nøyaktig hvilken dato de starter sin nyttårskampanje.

Prisene senkes inntil 50-70 prosent for både pakkereiser. flyreiser og hotell.

I 2018 startet prisdumpingen de to-tre første dagene på nyåret. Og det samme ventes å skje i 2019.Dersom du vil være først ute så lønner det seg å registrere seg for selskapenes nyhetsbrev. Dette gjør du gratis via deres nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer