Arkitektur og kunst:

Disse kunstverkene setter grensene på prøve

Performancekunstnere har til alle tider satt både samfunnets normer og den jevne betrakter på prøve. Det kan bli blodig alvor.

DYRETS MAKT: Bilde fra middagsscenen i «The Square». «Oleg», spilt av Terry Notary, har en skrekkslagen forsamling i sitt grep.
DYRETS MAKT: Bilde fra middagsscenen i «The Square». «Oleg», spilt av Terry Notary, har en skrekkslagen forsamling i sitt grep. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den kritikerroste filmen «The Square» av Ruben Östlund skildrer mang en vittig og treffende scene fra kunstverdenen – fra kunstspråkets tidvis intrikate setningskonstruksjoner til andre ufrivillig komiske situasjoner som kan oppstå innenfor hvitmalte museumsvegger.

Først og fremst er filmen en fortelling om de sosiale og psykologiske paradoksene som byr seg fram der liv og lære frontkolliderer, og der samtidskunstens institusjonelle og sosiale koder bare danner rammeverket.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer