Treningsskolen:

Disse muskel-smertene etter trening skal du ta på alvor

- Noen smerter etter trening må du ta på alvor, men stølhet og det å bli ekstra sliten er ikke farlig, sier fysiolog Jonny Hisdal.

UTSATTE KNÆR: Får du smerter i knærne under trening, er det viktig å avlaste, løpe i annet terreng og eventuelt endre løpemønsteret. Foto: NTB Scanpix
UTSATTE KNÆR: Får du smerter i knærne under trening, er det viktig å avlaste, løpe i annet terreng og eventuelt endre løpemønsteret. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han tok nylig sin tredje andreplass i årets VM-runder i triatlon. Det endte med VM-bronse sammenlagt, en prestasjon Kristian Blummenfelt har jobbet hardt for.

Men veien til toppen har bydd på flere hindringer, spesielt i overgangen fra junior til senior.

Vanskelig overgang

- Skulle jeg hevde meg som senior måtte jeg øke treningsmengden, og siden jeg opprinnelig drev med svømming falt hovedfokuset på løping og sykling. Det var her jeg hadde mest å hente.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer