Disse øvelsene svir - men gir deg en sterkere mage

To til tre økter i uka gir framgang du vil merke.

MAGESTYRKE: Det er mange meninger om hva som er effektiv magetrening. Personlig trener Runa Vikestad viser deg seks øvelser som hun garanterer er effektive. Foto: BJØRN LANGSEM
MAGESTYRKE: Det er mange meninger om hva som er effektiv magetrening. Personlig trener Runa Vikestad viser deg seks øvelser som hun garanterer er effektive. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- I alle mageøvelsene, ja, nesten i alle styrkeøvelser generelt, er det viktig å få god kontakt med mage og rygg. Ofte må krafta gå gjennom mage og rygg - for eksempel hvis man skal stake seg fremover på ski, eller hvis du skal bøye deg ned og løfte en ting.

- En sterk mage og rygg kan også være med å forhindre ryggplager, sier Runa Vikestad, personlig trener hos Driv trening. De har satt opp et treningsprogram med seks effektive mageøvelser som svir.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer