Dobbelt så mange Lexus-SUV på norske veier!

Lexus' nye NX 300h var utsolgt allerede før den kom til Norge. Men nå har importøren fått tak i flere.

GODT LEVERT: Vi har som en av de første bilredaksjonene i landet prøvekjørt Lexus NX, og den imponerte oss.  FOTO: Lexus
GODT LEVERT: Vi har som en av de første bilredaksjonene i landet prøvekjørt Lexus NX, og den imponerte oss. FOTO: Lexus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside: Telefonen har knapt stått stille hos de seks Lexus-forhandlerne i Norge etter at prisene på den nye NX 300h ble offentliggjort.

Allerede etter to uker var 150 biler revet bort, noe som er et høyt tall med tanke på prisen, og også tatt i betraktning av at det japanske premium-merket totalt sett solgte i overkant av 500 biler i fjor.

Vi i Dinside var blant de første som prøvekjørte bilen, og kan så langt fastslå at det var mye å glede seg over.

Går for dobling Hybrid-SUV-en koster fra 523 500 kroner, men det har likevel ikke hindret at 200 kunder allerede har bestilt bilen.

Lexus regner med at flesteparten er kunder som ikke har kjørt merket tidligere. Ventetiden blir kortere når importøren nå kommer med gladmeldingen om at de får opp mot 300 biler i år.

- Det er med stor glede vi kan bekrefte at vi får en dobling av antall biler for levering i 2014, sier en oppglødd Lexus-sjef i Norge, Jan Christian Holm.

Med denne modellen tar merket sikte på 10-15 prosent markedsandel i sitt segment, når bilen kommer til Norge i månedsskiftet september/oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer