Døde av samme sykdom

The Monroes var duoen som la pop-Norge for sine føtter - men altfor tidlig døde Eivind Rølles og Lage Fosheim - og deretter Lages søster, den avholdte skuespilleren Minken Fosheim. Nå snakker vennene åpent om tapene.

POPULÆRE Eivind Røllles og Lage Fosheim gikk rett til topps på hitlistene med debut-låten "Sunday People" i 1983. Lages søster Minken Fosheim var kjent som en svært allsidig skuespiller som behersket drama, musikaler og farser like godt. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE Eivind Røllles og Lage Fosheim gikk rett til topps på hitlistene med debut-låten "Sunday People" i 1983. Lages søster Minken Fosheim var kjent som en svært allsidig skuespiller som behersket drama, musikaler og farser like godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer