Døtrene takker mamma for at hun pleiet pappa

Da eksmannen ble rammet av ALS, sørget Kari Rogstad for at døtrenes elskede pappa fikk en verdig avslutning på livet.

EN TØFF SYKDOM: Stine Rogstad Olsen er takknemlig for at mamma Kari Rogstad var villig til å dele på ansvar og omsorg for sin eksmann da han fikk ALS.
EN TØFF SYKDOM: Stine Rogstad Olsen er takknemlig for at mamma Kari Rogstad var villig til å dele på ansvar og omsorg for sin eksmann da han fikk ALS. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gode minner. Kenneth Viktor Olsen (57) fra Moss elsket livet. Han var en sporty mann og opptatt av natur og miljø. Han syklet Birkebeinerrittet og kastet seg utfor de fleste bakker i fjellet.

- Vi hadde verdens beste pappa sier søstrene Stine (20) og Anette Rogstad Olsen (19) og ser bort på mamma Kari Rogstad (49).

- Det skjedde liksom alltid noe der han var. Ikke forberedt. Kari og Kenneth giftet seg i 1996. De ble skilt i 2012 og begge gikk etter hvert inn i nye forhold. Men livet endret seg brått og brutalt for det som en gang hadde vært en kjernefamilie, da diffuse symptomer gjorde at Kenneth sommeren 2014 fikk en følelse av at noe var alvorlig galt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer