Drikke til grillmaten: - Terningkast 6!

En av Norges fremste vineksperter triller terning på vin spm passer til deilige grillretter. Her er svaret på hva du bør drikke til kjøtt, fisk og fugl.

RIK OG FYLDIG: Grillkrydder og barbecuesaus sammen med grillsmaken i kjøttet krever rike fyldige rødviner med god struktur, mener Dagbladets vinekspert. Foto: Shutterstock / NTB
RIK OG FYLDIG: Grillkrydder og barbecuesaus sammen med grillsmaken i kjøttet krever rike fyldige rødviner med god struktur, mener Dagbladets vinekspert. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer