Drømmesykkelen er blitt 40 000 kroner billigere

Avgiftene på MC er blitt lavere.

SCOUT: En av Indians billigere nyheter er Scout. Den er en helt nydesignet sykkel fra bunnen av med nyutviklet 1200 kubikker. Sykkelen har beholdt noe av sjarmen som Scout sto for i gamledager. Snorre Krosby kjører i dag Intruder 1400 og vurderer sterkt Scout. - Jeg liker detaljene. Moderne retro. Foto: RUNE M. NESHEIM
SCOUT: En av Indians billigere nyheter er Scout. Den er en helt nydesignet sykkel fra bunnen av med nyutviklet 1200 kubikker. Sykkelen har beholdt noe av sjarmen som Scout sto for i gamledager. Snorre Krosby kjører i dag Intruder 1400 og vurderer sterkt Scout. - Jeg liker detaljene. Moderne retro. Foto: RUNE M. NESHEIM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det koker på MC-Messa på Lillestrøm i år. Den går av stabelen denne helga.

Engangsavgiften på motorsykler gikk ned ved nyttår. Sammen med en drømmesommer i fjor har det gjort mange importører allerede er utsolgt på de mest populære modellene.

- Vi skulle gjerne hatt mer å selge, men mange av modellene får vi ikke igjen før i juni, forteller Bjørn Erik Brekke hos Speed Motorcenter i Sandefjord. De selger blant annet Yamaha motorsykler.

Slik var Oslo Motorshow.

Avgiftene bør bli ennå lavere Norsk Motorcykkel Union er en aktør som har jobbet svært lenge og målrettet for å forsøke å få ned de høye engangsavgiftene for motorsykler.

- Vi har ingenting i mot å betale avgifter, men de har vært uforholdsmessig høye i forhold til en bil. For det første står en motorsykkel halve året, for det andre bidrar den til minimal slitasje og den er miljøvennelig. Hittil har avgiftene for motorsykkel vært høyere enn for bil. Det har vi forsøkt å endre, og endelig skjedde det i år, sier generalsekretær Morten Hansen.

Sjekk ut Vespas nye modeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer