Dropp dama på denne turen

Det finnes knapt noe tøffere sted å dra på tur med guttungen.

VÅT I BÅT: Rafting var bare en av de mange opplevelsene som er pakket inn i en fire dagers tur til Island. FOTO: Mats Schjølberg Ulshagen
VÅT I BÅT: Rafting var bare en av de mange opplevelsene som er pakket inn i en fire dagers tur til Island. FOTO: Mats Schjølberg Ulshagen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På Island kan far og sønn boltre seg i eventyr med biler, hester og naturkrefter og laserskyting uten jenter som bryr seg. For denne turen er vann, vulkaner, vroom og kun for gutta.

Lys våken - I morgen skal vi se vulkaner pappa? Ikke sant?

Vi lander på Keflavik flyplass klokka ett om natta, men Kasper (6) er lys våken. Han er litt skuffet over ikke å ha sett en eneste vulkan så langt.

Forventningene er store hos 6-åringen. Storebror Jonas (8) sover dypt i setet ved siden av.

Liker du nordisk natur og flotte strender? Stem på Norges fineste strand.

For liten for rafting Kasper er for liten for rafting. Arrangementsansvarlig for konseptturen «Far & sønn-eventyret på Island», Jan Erik Fredriksen, er klar på det.

Han har med seg sønnen Daniel (11) samt den lokalkjente guiden og sjåføren Elvar for å hente oss og to andre fedre med sønner på flyplassen.

ATV og vulkaner - Det er det jeg vil minst, uansett, svarer Kasper, fullstendig klar over at de andre postene på programmet inneholder kjøring med ATV (firehjuling), offroadkjøring, laserskyting og, kanskje mest spennende av alt: Vulkaner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer