Du blir mett, men ikke religiøs på Mission Taco

Innkjøringsproblemer på Oslos nyeste tacorestaurant.

TACO-TID: Det blåser en meksikansk vind over Oslo. Nå  kan du velge mellom ti restauranter når taco-trangen melder seg. Taco Mission er den nyeste. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
TACO-TID: Det blåser en meksikansk vind over Oslo. Nå kan du velge mellom ti restauranter når taco-trangen melder seg. Taco Mission er den nyeste. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat - Dette er ikke stedet for en første date, smattet Fredag med rømme på overleppa og salsa rennende nedover fingrene.

- Ikke for en helaften heller, svarte Robinson.

Oslo har nettopp fått nok et tilskudd fra den meksikanske mattradisjonen, denne gang i form av restauranten Mission Taco.

Og skulle noen være i tvil, her får du taco, og bortsett fra tortillachips, bare taco.

Gatemat Det dunkle lokalet var fullt denne tidlige kvelden midt i uka. Mission Taco har overtatt kjøkkenet på rockeklubben Revolver.

Misjonen er å gi folket meksikansk gatemat på det vis den er ment å bli servert: Billig, kjapt og like deilig som på Misson Street i San Francisco.

Bakgrunnen er at eier og kokk har bodd i Mission-distriktet et par år.

- Det er ingen tvil om hvilket land vi skal befinne oss i, sa Robinson og lurte på hvor fornøyd elgen på veggen var med sin nye habitt, en sombrero.

- Dere må bestille i baren, sa servitøren og forsvant før Fredag hadde fått satt seg.

Taco, taco Veggen over baren er dekket av ei svart tavle med skrevet meny, og her er valgene enkle: Taco med biff, taco med svin (pulled pork), og taco negro frijoles (svarte bønner).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer