Du gjetter aldri hva Johanne har felt inn i kjøkkenbenken

Ikke akkurat et normalt kjøkkenprodukt.

DJ-STASJON TIL HØYRE: Miksebordet er nedsenket i høyre ende av kjøkkenbenken. Fondveggen er kledd med restfliser, trolig fra 70-tallet. Passasjen mellom entré og kjøkken er malt lyseblått. Fargen bidrar til å binde rommene sammen. Den svarte veggen er egentlig store skyvedører som skjuler skap og hvitevarer. Barkrakker fra Ikea. Foto: Espen Grønli
DJ-STASJON TIL HØYRE: Miksebordet er nedsenket i høyre ende av kjøkkenbenken. Fondveggen er kledd med restfliser, trolig fra 70-tallet. Passasjen mellom entré og kjøkken er malt lyseblått. Fargen bidrar til å binde rommene sammen. Den svarte veggen er egentlig store skyvedører som skjuler skap og hvitevarer. Barkrakker fra Ikea. Foto: Espen Grønli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har for lengst gitt bort lp-platene sine til nærmeste loppemarked, eller stuet dem vekk i pappesker på loftet. Entusiastene som sverger til vinyl blir riktignok stadig flere.

Men dobbelt platespiller på kjøkkenbenken?

Eller rettere sagt: miksebord i benkeplata!

Johanne Taugbøl har nemlig laget en forsenkning der et miksebord - en komplett dj-stasjon - er felt ned, og således flukter med resten av kjøkkenbenken.

- Det skal være gøy å komme hjem, mener Johanne.

Etter triksing og miksing med planløsningen, er kjøkkenet blitt en del av husets allrom. Og her er det rikelig med gulvplass, eller "overskudds-space", som arkitekten kaller det.

- Vi er ikke redde for at det står litt tomt - tomrommet fungerer nemlig som dansegulv når vi har fest. Det går i house, hiphop, jazz og disco.

Det er da kokkelua byttes ut med hodetelefoner.

Annerledesløsninger Johanne er partner i arkitektfirmaet Wood Arkitektur + Design, og om kundene hennes ikke alltid tør prøve ut dristige løsninger, kan hun alltids utfordre seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer