Du henger etter en tynn kabel, men her er det ikke en eneste båt

Det kiler godt i magen når du får maksfart i svingen.

LUFTIGE TRIKS: Du kan både gjøre triks på de mange elementene rundt på banen i kabelparken, eller foreta luftige akrobatiske svev direkte fra vannet som her på bildet. Foto: ROGER BRENDHAGEN
LUFTIGE TRIKS: Du kan både gjøre triks på de mange elementene rundt på banen i kabelparken, eller foreta luftige akrobatiske svev direkte fra vannet som her på bildet. Foto: ROGER BRENDHAGEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

NORSJØ (Dagbladet): - Det kiler i magen og det går relativt fort. Rett fram går det i 28 kilometer i timen, mens i svingen oppnår du en hastighet på 50-60 kilometer i timen.

Louise Lewinschal (35) forbereder seg til en ny runde på vannet i Norsjø kabelpark på Akkerhaugen i Telemark. Med tørrdrakten på og hjelmen på plass, er hun klar.

- Det gøyest i kabelparken er at du kan teste ut så mange elementer, sier hun til Dagbladet, og ramser opp: hopp, railes, wall ride, og fun box.

Morsomt kabeltrekk Parken ligger i tilknytning til Norsjø ferieland. Her kan du stå på knebrett, vannski, twintipski, eller wakeboard.

Som navnet tilsier blir du altså trukket av kabler på en bane i stedet for å henge etter en båt.

Folk kommer fra hele Østlandet for å ha det moro i vannet. Lewinschal har stått på wakeboard i tre år, og reiser fra Oslo til Norsjø nesten hver eneste helg for å trene.

- Det er en bra og morsom form for trening. Du blir helt oppslukt. Det er spennende og det er utfordrende å lære nye triks, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer