Du kan bli sterk uten treningsstudio

Dette superprogrammet trener du hjemme.

HJEMMETRENING: Ved hjelp av et knippe smarte treningsredskaper har vi satt sammen et program som dekker hele kroppen. FOTO: Petter Berg, HM Foto
HJEMMETRENING: Ved hjelp av et knippe smarte treningsredskaper har vi satt sammen et program som dekker hele kroppen. FOTO: Petter Berg, HM Foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tenker du stuegulvstrening, rosa pinglevekter og Jane Fonda når vi sier hjemmetrening? Tenk om igjen!

Vi har nemlig oppjustert hjemmetreningen, og kan bekrefte at det er fullt mulig å bli (skikkelig) sterk uten dyre månedsavgifter og svette treningsrom.

Ved hjelp av et knippe smarte treningsredskaper som ikke koster skjorta har vi satt sammen et program som dekker hele kroppen.

Øvelsene passer både for nybegynnere og viderekomne, og hvis du gjør et par investeringer på utstyrsfronten er du langt på vei mot ditt eget private treningssenter.

Hold det enkelt Trening trenger ikke å være så avansert som mange skal ha det til, da det i bunn og grunn kommer ned til en ting; du må utfordre kroppen! Du må gi kroppen en grunn til å ville forandre seg, og for å bli sterkere, ja, da må du trene på å bli sterkere. Vi kan utføre et utall bevegelser med kroppen vår, men noen er mer grunnleggende enn andre.

I et optimalt treningsprogram som dekker hele kroppen bør du inkludere benøvelser på både ett og to ben, da vi i hverdagen jobber med bena både sammen og hver for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer