Du kan fortsatt gjøre vinterferiekupp

Her er tipsene til deg som lengter etter varme, sol og bading

FORTSATT HÅP: Du kan fremdeles finne gode priser til varmere strøk, som her på Gran Canaria i vinterferien. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT HÅP: Du kan fremdeles finne gode priser til varmere strøk, som her på Gran Canaria i vinterferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Lengter du etter sommer, sol og varme? Det går an å tjuvstarte allerede i vinterferien.Skolens vinterferie er årets høysesong for familieferie. Lavprismåneden januar er på hell. Men i følge en reiseundersøkelse utført for næringslivsorganisasjonen Virke oppgir hele 25 prosent de skal ha vinterferie i utlandet.Uke 8 og 9 er prisene vanligvis høyere enn ukene før og etter, og mange har bestilt sydenferien for lengst. Men, det er ikke for sent å sikre seg en velfortjent uke i solen.

Derfor blir vi fristet av polsk «sydenferie»

Fleksibel reiselyst

Her er noen av vinterferiens beste tilbud. Og har du sjansen til å være fleksibel i forhold til reisetidspunktet så vil du også finne de billigste reisene.

- Skolens fellesferier er naturligvis høysesong for strandferie med barna, og vinterferien er intet unntak. Dette er ofte ferier som planlegges i god tid, men det er absolutt ikke for sent å finne gode tilbud i ferien, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI.

- Nå kan man spare opp til 25 prosent på årets vinterferie i solen, forteller Aspengren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer