Du kjøper ikke flybilletter når de er billigst

Er også lurt å planlegge når du skal bestille reise.

KJØPER DYRT: Hege K. Bergsløkken, leder for internettreisebyrået Travellink Norge, mener kundene faktisk ikke bestiller når flybillettene er billigst. Foto: COLOURBOX
KJØPER DYRT: Hege K. Bergsløkken, leder for internettreisebyrået Travellink Norge, mener kundene faktisk ikke bestiller når flybillettene er billigst. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dinside): - Snittprisen på flybilletter er jevnt over lavere både torsdag og fredag kontra mandag og tirsdag, sier Hege K. Bergsløkken, leder for internettreisebyrået Travellink Norge

Hun mener at kundene faktisk ikke bestiller når flybillettene er billigst.

- Planlegg I undersøkelsen som er basert på byråets egne tall for alle nordiske land de siste tre årene, ser det ut som at det i snitt er billigst å bestille innenriks på torsdager og utenlandsreiser på fredager.

Men folk planlegger ofte i helgene, og bestiller mandag eller tirsdag, noe som også bekreftes av Berg-Hansen reisebyrå/Lavprisfly.no.

- Derfor sier vi at det kan være lurt å planlegge også når du skal bestille reisen din, ikke bare når du skal på ferie, sier Bergsløkken.

Ikke vent - Om høsten kommer kampanjene, men det er ikke nødvendigvis slik at kampanjeprisen er rimeligere enn den du hadde fått om du bestilte i juli, da det er mange billige billetter tilgjengelig, forklarer Bergsløkken.

Hun presiserer at selv om snittprisene er lavere på torsdager eller fredager enn de er på mandager eller tirsdager, så er det ikke alltid slik at det vil være lurt å vente på «bedre tider».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer