UFORGLEMMELIG: Honky Tonk Afro er visstnok hotellets hotteste rom - outrert, men også hyggelig, og som skapt for vorspiel.
UFORGLEMMELIG: Honky Tonk Afro er visstnok hotellets hotteste rom - outrert, men også hyggelig, og som skapt for vorspiel.Vis mer

Du kommer hit for opplevelsen, prisen, eller en fotoshoot

- Vi fikk hakeslepp da vi omsider fant fram.

• Flere reisesaker på dn.no/reise.

(Dagbladet Søndag): Hotelltesten.

- Rommene har ikke nummer, bare navn. Dere bor på Honky Tonk Afro, sa den noe stillfarne inderen i resepsjonen da vi ankom Londons Sussex Gardens en veldig sein kveld.

Så seint at lokalpuben allerede var stengt, og bare så det er sagt med en gang: Hotellet har ikke minibar, ikke restaurant, og sannsynligvis ikke engang skjenkebevilling.

Det er ikke derfor du kommer hit - heller ikke på grunn av servicen.

Til Pavilion Hotel kommer du for opplevelsen. Eller prisen. Eller for en fotoshoot.

Bryan Ferry og Naomi Campbell For aldri har det vært så morsomt å ta bilder av seg selv på et hotellrom.

At du vet at Bryan Ferry har vært fotografert på samme rom, og Naomi Campbell på naborommet, av en av verdens mest berømte motefotografer, Mario Testino, gjør det ikke mindre kult.

Hotellet skryter av å være en favoritt blant mote-, musikk-, tv- og filmbransjen, og har vært avbildet i flere av verdens ledende motemagasiner.

Honky Tonk Afro Honky Tonk Afro er visstnok hotellets mest populære rom, og, ja, vi fikk hakeslepp da vi omsider fant fram i hotellets svært kronglete, noe nedstøvede og veldig overmøblerte ganger og korridorer.

Her er ikke heis, heller ikke lydtette vegger.

Men for et rom. Vegg-til-vegg-teppet er leopardmønstrete, det samme er deler av veggen.

FANTASTISKE ROM: Rommene har ikke nummer, bare navn - som Funky Zebra, Monochrome Marilyn og Flower Power.
FANTASTISKE ROM: Rommene har ikke nummer, bare navn - som Funky Zebra, Monochrome Marilyn og Flower Power. Vis mer

Gardinene er av paljetter, taket av speilmosaikk, taklampa en diskokule og sengegavlen hjerteformet.

Selv dosetet glitrer, ja, hele badet glitrer.

Kitschy og koselig Tematikken er tydelig hentet fra 70-tallets black revival - det er kitsch, det er kanskje litt nedstøvet selv om det er reint, og det er faktisk veldig koselig.

Aller mest er det, som britene sier og hotellet selv reklamerer med, «quirky».

Vi har et gammelt sminkebord - perfekt før kveldens restaurant- og pubrunde, vi har to rosa stoler og et bord til å drikke vin på, og vi har vask og kaffekoker på rommet.

Bare diskomusikken mangler.

(Den gamle tv-en duger ikke helt til musikk).

Frokost på brett Neste morgen står frokosten utenfor døra, på et brett med plastlokk. Cornflakes, melk, juice, croissant og muffins - helt greit, men ikke mer.

Mannen i resepsjonen er ivrig behjelpelig, etter mye fomling på en liten bærbar pc, med å finne veien og riktig buss dit vi skal.

Vi forlater hotellet med en liten håndskrevet lapp i lomma.

De andre 30 rommene har navn som Funky Zebra, Monochrome Marilyn og Flower Power, og koster fra 60 pund for det billigste enkeltrommet til 120 for trippelrom.

Funky og uforglemmelig Det er veldig billig for et hotellrom sentralt i London - her snakker vi gangavstand til Marble Arch og Oxford Street.

Men er du typen som sverger til sobre, minimalistiske hoteller i beige og brunt, så er absolutt ikke dette noe for deg.

FASHION ROCK 'N' ROLL HOTEL: Er du typen som sverger til sobre, minimalistiske hoteller i beige og brunt, så er absolutt ikke dette noe for deg.
FASHION ROCK 'N' ROLL HOTEL: Er du typen som sverger til sobre, minimalistiske hoteller i beige og brunt, så er absolutt ikke dette noe for deg. Vis mer

Liker du noe utenom det vanlige, og drømmer om en funky, eksentrisk weekend i London - kjør på.

Du glemmer det ikke.

PS: Husk å ta bilder.