Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Du skal kjenne reisefølget ditt godt før du legger deg her

Trumfkortet ligger i 17. etasje.

DOBBELTROM: En klassisk dobbelpod for to - byr på behagelige senger, aircondition, dimming på lys for både soverom og bad, og en liten tv.
DOBBELTROM: En klassisk dobbelpod for to - byr på behagelige senger, aircondition, dimming på lys for både soverom og bad, og en liten tv. Vis mer

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet Inne og ute): Hotelltesten.

Pod-hotellenes filosofi er å tilby hippe innlosjeringsalternativer for «stilige og budsjettbevisste reisende».

Med beliggenhet midt på Manhattan, et steinkast unna den berømte togstasjonen Grand Central, er det lite å si på omgivelsene.

TRUMFKORTET: Hotellets trumfkort - i tillegg til rimelig pris, relativt sett - er takterrassen med tilhørende bar i 17. etasje.
TRUMFKORTET: Hotellets trumfkort - i tillegg til rimelig pris, relativt sett - er takterrassen med tilhørende bar i 17. etasje. Vis mer

Strøket er kanskje ikke New Yorks mest spennende, men herfra er det lett å komme seg rundt nesten overalt i denne overveldende byen.

Unge og stilbevisste Så til detaljene. Første møte med Pod 39, lobbyen, signaliserer langt på vei at hotellet frir til de unge og stilbevisste.

Popmusikken er høy, Arne Jacobsen-stolene knallrøde, og på veggen henger flere ipad-er til fri bruk for oss gjester.

Servicen er behagelig hyggelig.

Lukter småsurt Rommet vårt - en klassisk dobbelpod for to - byr på behagelige senger, aircondition, dimming på lys for både soverom og bad, og en liten tv.

Men lukter det ikke småsurt her?

Teppekledde gulv i kombinasjon med fancy glassvegger til badet har kanskje satt sine spor allerede, bare tre måneder etter åpning? Og har du sett fram til å henge klærne dine i et skap, blir du nok skuffet.

Små rom Løsningen med rom for å stue koffertene under senga er smart, men enda smartere ville den vært om våre store kofferter faktisk fikk plass.

Er du opptatt av størrelse, bør du nok lete videre.

Pod 39 er ærlige om sine små rom. Så er prisen også omtrent halvparten av den du finner andre steder midt på Manhattan.

Innsyn Du skal kjenne reisefølget ditt temmelig godt før du booker en dobbelpod.

Selv med mange års samboerskap bak seg - har man egentlig lyst til å sitte på do med beina på utstilling mens den bedre halvdel ser rett på en fra senga?

Eller dusje på samme måte?

Trumfkortet Hotellets trumfkort - i tillegg til rimelig pris, relativt sett - er takterrassen med tilhørende bar i 17. etasje.

Her er utsikten spennende, ølet godt, og omgivelsene rustikke og lekre, dag som natt.

Vinterstid er nok ikke terrassen like populær, så skal du nyte denne bonusen, bør du besøke hotellet i sommerhalvåret.

Oppsummert har Pod 39 alt du trenger for et komfortabelt opphold i denne metropolen.

Med mindre du planlegger å tilbringe mye tid på rommet, selvsagt. Men det gjør du vel ikke i New York?