Du sparer masse tid og slipper å skifte svette klær

Vi har testet åtte elsykler.

TESTERNE: Tron Høgvold, Øyvind Jakobsen og Geir Svardal bruker alle vanlige sykler både til transport og trim, men er nysgjerrige på elsykkelen som et tidvis alternativ. FOTO: Egil Nordlien HM Foto
TESTERNE: Tron Høgvold, Øyvind Jakobsen og Geir Svardal bruker alle vanlige sykler både til transport og trim, men er nysgjerrige på elsykkelen som et tidvis alternativ. FOTO: Egil Nordlien HM Foto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til store deler av verden er sykler i Norge snarere et trimobjekt enn et transportobjekt. Eller kanskje aller mest en kombinasjon. Syklister flest til og fra jobb farer frem i treningsklær og sykkelsko, med lut rygg og tråkk helt oppunder melkesyreterskel.

Men stadig flere begynner å tenke annerledes. Å sykle sparer en for bilkøer og frustrasjoner med kollektivtrafikken. Men å sykle, inklusive dusj og klesskifte to ganger om dagen, tar tid.

Da kan løsningen være å bruke en elsykkel, og sykle med de klærne du skal bruke resten av dagen. Komme kvikt og effektivt frem til jobben, uten å bade i svette.

Undertegnede har testet tiden jeg bruker fra jeg sykler hjemmefra til jeg skrur på PC?en på jobben, med bil, T-bane, vanlig sykkel og elsykkel.

Konklusjonen var klokkeklar! Ved bruk av elsykkel kunne jeg, ubesværet etter ni kilometer, fyre opp jobb-PC?en cirka 20 minutter etter at jeg startet fra Manglerud. Mye kjappere enn med bil og T-bane. Mye raskere enn med vanlig sykkel, dusj og klesskifte.

Og tidsbesparelsen gjentas åtte timer senere!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer