Du trenger ikke sola for å få en het sommer

Slik får du deilig feriesex.

FERIEKOS: - Et godt tips er å finne tilbake til følelsen av forelskelse, i slutten av sommeren kommer det til å kjennes ut som du har hatt en sommerflørt, sier Ebbestad. Foto: THINKSTOCKPHOTO.COM.
FERIEKOS: - Et godt tips er å finne tilbake til følelsen av forelskelse, i slutten av sommeren kommer det til å kjennes ut som du har hatt en sommerflørt, sier Ebbestad. Foto: THINKSTOCKPHOTO.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ferie er til for å nytes, helst sammen med din kjære.

Og ferien er da en ypperlig mulighet til å finne tilbake til hverandre på ny.

- Man har en god mulighet til å komme ut av den rutinemessige hverdagen når det er ferie. Man har mer tid til hverandre og ser partneren i andre sammenhenger enn stressede hverdager med matlaging og stell av barn. Dere bør absolutt utnytte den tiden sammen, råder Maria K. Ebbestad, presseansvarlig hos Kondomeriet.

Sexy ferie Hun mener første bud for en mer sexy og lidenskapelig ferietid er å gjøre ting som er helt utenom det dere vanligvis gjør.

- Det er viktig å pleie forholdet og ikke ta hverandre som en selvfølge. Et godt tips er å prøve å finne tilbake til følelsen av forelskelse, kanskje vil du mot slutten av sommeren føle det som om du har hatt en sommerflørt, sier Ebbestad til Kvinneguiden.

Hun tror det er lurt å huske på at sex er viktig i ferien, også selv om man har barn.

- Husk at de fleste charterreiser har barneklubber der barna har det gøy og er i trygge hender. Om dere ikke skal på et slikt reisemål kan det lønne seg å reise med et annet vennepar med barn eller foreldrene deres. Med vennepar kan dere bytte på å ha en "frikveld", mens svigers blir alltids glad for litt alenetid med barnebarna, sier Ebbestad

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer