Du vender aldri tilbake til posesuppe etter å ha lagd denne

Triksene som gjør suppa god.

SUNT OG GODT: Velg krydder du er glad i når du lager tomatsuppe fra grunnen. Karla Siverts bruker mye pepper, hvitløk og chili -  og gjerne en stjerneanis eller to.Foto: METTE MØLLER
SUNT OG GODT: Velg krydder du er glad i når du lager tomatsuppe fra grunnen. Karla Siverts bruker mye pepper, hvitløk og chili - og gjerne en stjerneanis eller to.Foto: METTE MØLLER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Karla Siverts har mange deilige suppeoppskrifter på lager.

En av favorittene er en fyldig tomatsuppe, laget med blant annet bacon, chili og hvitløk for å gjøre den ekstra smaksrik.

Putre lenge

- Tomatsuppe lager jeg ofte, i mange varianter. Det er så godt, sier Karla og røper det kanskje viktigste trikset:

Jeg lar den stå og putre så lenge som mulig, da kommer smakene mer og mer fram.

Masse tomater, løk og gulrøtter - og gjerne litt spennende krydder. Stjerneanis gir deilig smak, sier Karla.

Når tomatsuppen har kokt lenge nok, kjører Karla alt i en blender - og smaker til med ekstra pepper og gjerne en fløteskvett.

Skulle du ikke ha lært det gamle trikset til nå: Fløte er med på å gjøre suppen mildere og rundere i smaken.

- Server med kokte egg i båter og sprøstekte brødkrutonger. Friske urter hører med, jeg er veldig glad i oregano. Tomatsuppe er perfekt å varme opp dagen etter, og den kan også fint brukes som pastasaus, sier Karla.

Enkelt

Har du først laget din egen hjemmelagde tomatsuppe en gang, så velger du garantert ikke posevarianten neste gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer