Du vil ikke tro hva sherry, cava og rødvin har til felles

Til en spesialitet gjør de susen alle tre. Dagbladets ekspert har trillet terningen.

SPANSK GASTRONOMI: Tapas er blitt et begrep som er godt kjent for nordmenn flest, og forbundet med spansk gastronomi generelt. Tapas, eller pintxos som det kalles i Baskerland, kommer fra de spanske ordene tapar som betyr å dekke til, og pincho som betyr tannpirker. Foto: MARIANNE OTTERDAHL-JENSEN
SPANSK GASTRONOMI: Tapas er blitt et begrep som er godt kjent for nordmenn flest, og forbundet med spansk gastronomi generelt. Tapas, eller pintxos som det kalles i Baskerland, kommer fra de spanske ordene tapar som betyr å dekke til, og pincho som betyr tannpirker. Foto: MARIANNE OTTERDAHL-JENSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her finner du Dagbladets vinanmeldelser. 

(Dagbladet Endelig fredag): Vintesten.

Tapas er blitt et begrep som er godt kjent for nordmenn flest, og forbundet med spansk gastronomi generelt.

Som med enkelte andre lands spesialiteter har vi fornorsket og laget vår egen variant, og endt opp med noe som er et stykke unna utgangspunktet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer