Treningsskolen

Effektiv slyngetrening gjør deg sterk

Trening med egen kroppsvekt med hjelp av slynger kan gi svært effektive resultater. Men det må gjøres riktig!

Et supplement: – Å trene i slynger er et godt supplement til annen trening, og relevant for å forebygge skader og i rehabilitering, sier instruktør og personlig trener, Hege Brenden. I denne øvelsen, roing, trener du de brede ryggmusklene, skuldrene og overarmene. Effektiv øvelse mot stivhet i nakke og rygg. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
Et supplement: – Å trene i slynger er et godt supplement til annen trening, og relevant for å forebygge skader og i rehabilitering, sier instruktør og personlig trener, Hege Brenden. I denne øvelsen, roing, trener du de brede ryggmusklene, skuldrene og overarmene. Effektiv øvelse mot stivhet i nakke og rygg.
Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Slyngetrening kan være en fantastisk form for trening, men den må gjøres riktig. Hvis ikke, er det bedre å la være, sier Britt Stuge, fysioterapeut og internasjonalt anerkjent forsker ved Oslo universitetssykehus.

Ved siden av forskerjobben undersøker og behandler hun gravide og kvinner som etter en fødsel har smerter i rygg og bekken. Mye ved hjelp av nettopp slyngetrening.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer