INNE I ET FAT MED VIN: Fra produksjonen av den karakteristiske Juravinen Vin Jaune. Vinen modnes på 228 liters fat og utvikler et beskyttende lag av gjærceller som legger seg over vinen og hindrer oksydasjon. Vinenligger seks år på fat før den tappes på den særegne clavelin flasken som rommer 62 cl. Foto: Gregory Gerault / Hemis.fr / NTB Scanpix
INNE I ET FAT MED VIN: Fra produksjonen av den karakteristiske Juravinen Vin Jaune. Vinen modnes på 228 liters fat og utvikler et beskyttende lag av gjærceller som legger seg over vinen og hindrer oksydasjon. Vinenligger seks år på fat før den tappes på den særegne clavelin flasken som rommer 62 cl. Foto: Gregory Gerault / Hemis.fr / NTB ScanpixVis mer

Vintest

Egenartede viner fra Jura til terningkast seks

Fra å være merket som «hipster»-viner er disse vinene langt på vei godtatt som egenartede kvalitetsviner til gode priser.


Dagbladet Pluss – de beste historiene

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved abonnering på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn