+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Thailand

Eksotisk øyhopping uten stress

Badeferien i Thailand kan bli en eventyrlig oppdagelsesreise for hele familien, helt uten stress.

VELKOMMEN TIL KOH
MOOK: På mange av øyene må du
vasse de siste meterne i land, mens nye
passasjerer venter på å stige om bord. Foto: Dag Husbø/Marian Godø
VELKOMMEN TIL KOH MOOK: På mange av øyene må du vasse de siste meterne i land, mens nye passasjerer venter på å stige om bord. Foto: Dag Husbø/Marian GodøVis mer

En badeferie i Thailand byr på alt solhungrige nordmenn drømmer om. Sol og varme, fantastiske strender og deilig mat står ofte øverst på ønskelisten, og vi ender oftest opp på fine destinasjoner som Phuket, Krabi eller Koh Lanta.

Men for den som våger seg ut på bøljan blå, har vestkysten mengder av spennende øyer som lokker, og de er mer tilgjengelige enn mange tror – enten du er et voksent par eller en barnefamilie.

Late eller aktive dager

Flere av øyene har verken havn eller brygger. Du hopper av båten i strandkanten, og følelsen av å vasse de siste meterne opp mot en strand omkranset av palmer er ubetalelig.

I tillegg til bading og snorkling går dagene gjerne med til å utforske øya til fots eller med sykkel, kanskje en padletur rundt neste odde, eller rett og slett en dag i hengekøya med en god bok. Når sola går ned, kan dere velge og vrake i god mat fra hyggelige familiedrevne restauranter, og liker du sjømat er du i paradis.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.