Ekspertene: Fem ting som forteller deg om du har valgt riktig partner

Nygifte Arthur (36) og Marianne (29) mener de får fram det beste i hverandre. - Det optimale utgangspunktet for et livslangt forhold, mener ekspertene.

NYGIFTE: For tre uker giftet Arthur Arnesen (36) og Marianne Berg Johnsen (29) seg i Tromsø. -  Samspillet oss imellom gjør at vi henter ut det beste i hverandre, mener de. Foto: INGUN A. MÆHLUM
NYGIFTE: For tre uker giftet Arthur Arnesen (36) og Marianne Berg Johnsen (29) seg i Tromsø. - Samspillet oss imellom gjør at vi henter ut det beste i hverandre, mener de. Foto: INGUN A. MÆHLUM Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg skjønte umiddelbart at dette var riktig, sier Arthur Arnesen (36).

Han forteller om den dagen for seks år siden da han og Marianne Berg Johnsen (29) møttes for første gang. Arthur arbeidet, da som nå, som fotograf. Og Marianne kom innom for å høre om han hadde behov for en fotoassistent.

- Jeg har flere lengre forhold bak meg, men de siste tre åra før vi møttes var jeg singel. Jeg hadde egentlig sånn halvveis slått meg til ro med at jeg ikke kom til å finne den rette, og var derfor heller ikke aktivt på utkikk etter en kjæreste. Men da jeg traff Marianne var det full klaff.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.