Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ekspertene: Fem ting som forteller deg om du har valgt riktig partner

Nygifte Arthur (36) og Marianne (29) mener de får fram det beste i hverandre. - Det optimale utgangspunktet for et livslangt forhold, mener ekspertene.

NYGIFTE: For tre uker giftet Arthur Arnesen (36) og Marianne Berg Johnsen (29) seg i Tromsø. -  Samspillet oss imellom gjør at vi henter ut det beste i hverandre, mener de. Foto: INGUN A. MÆHLUM
NYGIFTE: For tre uker giftet Arthur Arnesen (36) og Marianne Berg Johnsen (29) seg i Tromsø. - Samspillet oss imellom gjør at vi henter ut det beste i hverandre, mener de. Foto: INGUN A. MÆHLUM Vis mer

- Jeg skjønte umiddelbart at dette var riktig, sier Arthur Arnesen (36).

Han forteller om den dagen for seks år siden da han og Marianne Berg Johnsen (29) møttes for første gang. Arthur arbeidet, da som nå, som fotograf. Og Marianne kom innom for å høre om han hadde behov for en fotoassistent.

- Jeg har flere lengre forhold bak meg, men de siste tre åra før vi møttes var jeg singel. Jeg hadde egentlig sånn halvveis slått meg til ro med at jeg ikke kom til å finne den rette, og var derfor heller ikke aktivt på utkikk etter en kjæreste. Men da jeg traff Marianne var det full klaff.

- Se på deg selv

Hvem vi skal dele resten av livet ditt med, er en av de største og viktigste beslutningene vi tar, mener Kirsti MacDonald Jareg, psykolog og spaltist i psykologi.no.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?