Feriesex: Om du reiser på tur med familien, kan det være ekstra utfordrende å få sexlivet til å blomstre. Men ekspertene har gode råd. Foto: NTB Scanpix
Feriesex: Om du reiser på tur med familien, kan det være ekstra utfordrende å få sexlivet til å blomstre. Men ekspertene har gode råd. Foto: NTB ScanpixVis mer
Du leser nå Dagbladet Pluss

Ekspertene: Gjør feriesexen mer pirrende

Å ha svigermor i naborommet kan gjøre feriesexen ekstra spennende.

- Det kan være gøy å utfordre situasjonen man er i, og finne nye steder man kan ha sex. Kanskje det er nødvendig å trene på å ha stille sex uten for mye bevegelse, slik at ingen hører dere, sier spesialist i sexologisk rådgivning, Siv Gamnes.

Hvor du reiser, og hvem du reiser med, påvirker feriesexen. Men å dra på tur med storfamilien, små barn eller svigerforeldre, trenger altså ikke bety at du må droppe sexen. Å gjøre noe annet enn man er vant til, er ikke bare positivt i seg selv, men kan også gjøre sexen ekstra pirrende.

Selv om det ikke er lov til å ha sex offentlig i Norge, synes Gamnes man kan tillate seg å gi litt blaffen om muligheten byr seg - og om forholdene ligger til rette:

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.