Bård Hoksrud gikk på sjokoladesmell - og lærte

Ekspertene om hvordan du unngår jojo-slanking for alltid

Bård Hoksrud forteller om sjokoladesmellen - og ekspertene forklarer hvordan du kan finne ny motivasjon og unngå jojo-slanking.

Slankesmell: Bård Hoksrud har gått ned mange kilo siden han bestemte seg for å gå ned i vekt. Men han, som så mange andre, har gått på en smell denne sommeren. Firkløver er en av hans store svakheter. Foto: Ida Bergersen
Slankesmell: Bård Hoksrud har gått ned mange kilo siden han bestemte seg for å gå ned i vekt. Men han, som så mange andre, har gått på en smell denne sommeren. Firkløver er en av hans store svakheter. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frp-politiker Bård Hoksrud valgte å legge om livsstilen sin ved å gå på lavkarbo-diett, for over ett år siden. Han raste ned 22,5 kilo på kun to måneder, og han har gått ned ytterligere kilo etter dette.

Men i sommer, har det væt vanskeligere å holde seg til dietten, innrømmer han.

- Jeg gikk på en smell i sommer. Det har blitt en del grillmat, og jeg har vært litt for glad i sjokolade. Suget etter noe søtt går ikke bort – den som finner en kur for det, vil gjøre verden en stor tjeneste, sier han med en god latter.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer