Du leser nå Dagbladet Pluss

Bård Hoksrud gikk på sjokoladesmell - og lærte

Ekspertene om hvordan du unngår jojo-slanking for alltid

Bård Hoksrud forteller om sjokoladesmellen - og ekspertene forklarer hvordan du kan finne ny motivasjon og unngå jojo-slanking.

Slankesmell: Bård Hoksrud har gått ned mange kilo siden han bestemte seg for å gå ned i vekt. Men han, som så mange andre, har gått på en smell denne sommeren. Firkløver er en av hans store svakheter. Foto: Ida Bergersen
Slankesmell: Bård Hoksrud har gått ned mange kilo siden han bestemte seg for å gå ned i vekt. Men han, som så mange andre, har gått på en smell denne sommeren. Firkløver er en av hans store svakheter. Foto: Ida BergersenVis mer

Frp-politiker Bård Hoksrud valgte å legge om livsstilen sin ved å gå på lavkarbo-diett, for over ett år siden. Han raste ned 22,5 kilo på kun to måneder, og han har gått ned ytterligere kilo etter dette.

Men i sommer, har det væt vanskeligere å holde seg til dietten, innrømmer han.

- Jeg gikk på en smell i sommer. Det har blitt en del grillmat, og jeg har vært litt for glad i sjokolade. Suget etter noe søtt går ikke bort – den som finner en kur for det, vil gjøre verden en stor tjeneste, sier han med en god latter.

Før kunne Hoksrud plukke med seg en stor sjokoladeplate bare fordi han hadde lyst på. Nå tenker han annerledes.

- Jeg vet at det er noe av det dummeste jeg kan gjøre, for da må jeg gjøre opp for det på en eller annen måte, og da blir de påfølgende dagene tøffe. Det kreves hardt arbeid for å gjøre opp for de få minuttene jeg hadde sjokoladen i munnen. Det er så enkelt, men samtidig så vanskelig!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.