Bård Hoksrud gikk på sjokoladesmell - og lærte

Ekspertene om hvordan du unngår jojo-slanking for alltid

Bård Hoksrud forteller om sjokoladesmellen - og ekspertene forklarer hvordan du kan finne ny motivasjon og unngå jojo-slanking.

Slankesmell: Bård Hoksrud har gått ned mange kilo siden han bestemte seg for å gå ned i vekt. Men han, som så mange andre, har gått på en smell denne sommeren. Firkløver er en av hans store svakheter. Foto: Ida Bergersen
Slankesmell: Bård Hoksrud har gått ned mange kilo siden han bestemte seg for å gå ned i vekt. Men han, som så mange andre, har gått på en smell denne sommeren. Firkløver er en av hans store svakheter. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Frp-politiker Bård Hoksrud valgte å legge om livsstilen sin ved å gå på lavkarbo-diett, for over ett år siden. Han raste ned 22,5 kilo på kun to måneder, og han har gått ned ytterligere kilo etter dette.

Men i sommer, har det væt vanskeligere å holde seg til dietten, innrømmer han.

- Jeg gikk på en smell i sommer. Det har blitt en del grillmat, og jeg har vært litt for glad i sjokolade. Suget etter noe søtt går ikke bort – den som finner en kur for det, vil gjøre verden en stor tjeneste, sier han med en god latter.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer