Ekspertenes 20 beste slankeråd

Du kan bli slankere uten slankekur.

MÅLEBÅND: Erstatt badevekten med å måle antall centimeter du har gått ned rundt lår, rumpe, midje og armer. Illustrasjonsfoto: www.colourbox.com
MÅLEBÅND: Erstatt badevekten med å måle antall centimeter du har gått ned rundt lår, rumpe, midje og armer. Illustrasjonsfoto: www.colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Glem kurer med sult og sure miner. Små forandringer kan gjøre deg mange kilo lettere, uten store ofre.

- Hvis man nekter seg selv ting man egentlig har lyst på, blir det ikke så moro i lengden. For å gå ned i vekt uten å merke det, må du for det første spise deg mett og heller gjøre noen smarte bytter og endringer, sier ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky i Bama.

Kirsten Norderud gikk ned 62 kilo på tre år, bare ved å spise sin egen diett bestående utelukkende av knekkebrød med makrell i tomat.

Vaner og uvaner - Det handler egentlig mye om å bli bevisst sine vaner og kvitte seg med de verste uvanene, mener Cathrine Borchsenius, klinisk ernæringsfysiolog, kjent fra TV 2-programmet «Sunt og godt».

- Det er i forkant, når du skal finne motivasjonen til å gjøre endringer, at du har den tøffeste jobben. Når man kommer i gang med en sunnere livsstil, gjør velværefølelsen og den økte energien at det ikke føles som noe offer, sier Helene Aure, ernæringsfysiolog ved 4M-klinikken.

Her er ekspertenes 20 beste slankeråd:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer