Sommerferie

Ekspertenes beste sydentips til de som vil ha mest for pengene

Fortsatt mulig å gjøre feriekupp.

LET ETTER MULIGHETENE: Kypros er et av de feriestedene du kan få riktig mye for pengene denne sommeren. Foto: Apollo
LET ETTER MULIGHETENE: Kypros er et av de feriestedene du kan få riktig mye for pengene denne sommeren. Foto: Apollo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Styr unna turistflokken, finn reisemålene som ikke er fullt så populære. Det er stikkordene dersom du vil ha en skikkelig bra ferie uten å måtte tømme kontoen i sommer. For nordmenn reiser gjerne i flokk og etter anbefalingene fra naboen. Det gjør at de ofte betaler mye for å havne på de tettest befolkede strendene, restaurantene og turistattraksjonene. Men her er noen tips du ikke bør gå glipp av.

Unngå turistmassene

- Dette gjelder både med tanke på reisemål, hotell og avreisedato, sier kommunikasjonsansvarlig Beatriz Rivera i Apollo.

- Prisbildet følger etterspørselen, så de mest populære feriestedene og bostedene vil alltid koste mer. Man kan med andre ord spare mye på å skille seg ut. Velg mindre, greske øyer fremfor Kreta, Rhodos og Santorini. Velg Albania, Bulgaria og Portugal fremfor Spania hvis du ønsker ypperlige reisemål som ikke koster skjorta. Og hvis man har muligheten til å reise før eller etter fellesferien så lønner det seg alltid med tanke på pris, sier Rivera.

Gourmetmat og trendy vermutbarer. Dra hit i sommer.

Vi venter og venter

- Nordmenn booker nå ferien nærmere avreise enn noen gang, så det er fortsatt mulig å gjøre gode kupp. Og ja, det er nok ikke så dumt å tenke litt utenfor boksen og velge de destinasjonene ikke absolutt alle reiser til, sier Nora Aspengren, pressesjef i TUI.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer