Ekspertenes egne pensjonsgrep

De ber oss spinke og spare til alderdommen, men hva gjør de selv? Sjekk hvordan økonomiekspertene sikrer egen pensjon.

BLE BOLIGEIER TIDLIG: Forbrukerøkonom Elin Reitan i Nordea kom seg tidlig inn på boligmarkedet og har opparbeidet seg en del egenkapital på grunn av verdistigningen. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
BLE BOLIGEIER TIDLIG: Forbrukerøkonom Elin Reitan i Nordea kom seg tidlig inn på boligmarkedet og har opparbeidet seg en del egenkapital på grunn av verdistigningen. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Elin Reitan (35), forbrukerøkonom i Nordea- Jeg kom meg tidlig inn på boligmarkedet og har ved hjelp av verdistigning i markedet maktet å opparbeide meg en del egenkapital. Dette gjør at jeg kan nedbetale boliglånet mitt i god tid før jeg går av med pensjon. Jeg sørger også for å planlegge eventuelle andre investeringer på en slik måte at jeg vil ha muligheten til å være gjeldfri den dagen jeg går av med pensjon. Om jeg ønsker å være gjeldfri er en helt annen sak, og vil avhenge av flere faktorer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer