Fradrag og Skattemeldingen 2016

Ekspertenes råd: 22 tips for å få lavere skatt

Én av fire synes det er vanskelig å få alle fradragene de har krav på. Sjekk ekspertenes råd om hvordan du kan spare skatt. Se også de 22 tipsene for å få lavere skatt nederst i saken.

GIR RÅD: Dagbladets ekspertpanel gir gode råd om hvordan du kan kutte skatten. Fra venstre Hanna Folkvord (DNB), Magne Gundersen (Sparebank 1), Elin Reitan (Nordea) og Jan Bangen (Skattebetalerforeningen). Foto: TOMM W. CHRISTIANSEN
GIR RÅD: Dagbladets ekspertpanel gir gode råd om hvordan du kan kutte skatten. Fra venstre Hanna Folkvord (DNB), Magne Gundersen (Sparebank 1), Elin Reitan (Nordea) og Jan Bangen (Skattebetalerforeningen). Foto: TOMM W. CHRISTIANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er enklere enn noen gang å kontrollere skattemeldingen. Stadig flere opplysninger er forhåndsutfylt, og Skatteetaten har gode veiledere som man kan bruke som hjelp underveis. Da er det rart at såpass mange svarer at det er vanskelig å få med seg alle fradragene, mener Magne Gundersen, programleder i TV-serien «Luksusfellen» og forbrukerøkonom i Sparebank 1.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer