Eksperter: Nøttene mot farlig kolesterol

En helt ny og svært omfattende studie viser at visse matvarer reduserer risikoen for en rekke vanlige sykdommer. Spesielt én nøtt blir trukket fram som særlig god for hjertehelsa.

GODT FOR HJERTET: Matvarene reduserer risikoen for en rekke vanlige sykdommer, og spesielt hjerte- og karsykdommer, ifølge en ny studie. Professor ved Universitetet i Oslo og leder av Nasjonalt råd for ernæring, Jøran Hjelmesæth, framhever i likhet med andre eksperter en nøtt som spesielt gunstig. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet
GODT FOR HJERTET: Matvarene reduserer risikoen for en rekke vanlige sykdommer, og spesielt hjerte- og karsykdommer, ifølge en ny studie. Professor ved Universitetet i Oslo og leder av Nasjonalt råd for ernæring, Jøran Hjelmesæth, framhever i likhet med andre eksperter en nøtt som spesielt gunstig. Foto: Kristin Svorte / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer