Du leser nå Dagbladet Pluss

Elbil, SUV og familiebil: Dette er Autofil-ekspertenes favoritter

- Beklager, barn - vi skal ikke på Tusenfryd i dag. Vi kjører heller berg-og-dalbane i familiens nye lekebil.

BIL-EKSPERTENES VALG: Ekspertene i Autofil har kjørt det meste av biler, men har selvsagt egne favorittbiler i alle klasser. I denne artikkelen forteller de deg hva som er deres absolutte favorittbiler. Foto: Jacques Hvistendahl
BIL-EKSPERTENES VALG: Ekspertene i Autofil har kjørt det meste av biler, men har selvsagt egne favorittbiler i alle klasser. I denne artikkelen forteller de deg hva som er deres absolutte favorittbiler. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

De tester det som kan krype og gå av biler - og diskuterer alt fra V8, trippelturbo, oppgradert luftintak og dreiemoment i lunsjen.

For Dagbladet Pluss sine lesere deler de hva som er deres absolutte favorittbiler - i kategoriene elbil, SUV og familiebil.

Fred Magne Skillebæk, redaksjonssjef Motor Dagbladet, Autofil, DinSide.

Elbil:

Opel Ampera-e

- Det er fristende å si at drømmebilen enda ikke er laget, og min elektriske favoritt er ikke det. Jeg ser fram til at Opel kommer med sin Ampera-e til neste år. Den har et batteri på 60 kWh, tilsvarende den minste Tesla Model S, men er til gjengjeld en bil i kompaktklassen. Rekkevidden er oppgitt til over 50 mil, størrelsen er riktig, ytelsene gode og utstyrspakkene nærmest overflødig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.