Elegant, krydret og stort sett godt på Dinner

Men det går unna - og det merkes.

KJAPP KINESER: Restaurant Dinner er et sted som stadig utvides. Spørsmålet er om den økte kapasiteten går ut over kvaliteten og servicen. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG
KJAPP KINESER: Restaurant Dinner er et sted som stadig utvides. Spørsmålet er om den økte kapasiteten går ut over kvaliteten og servicen. Foto:THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Flere matsaker på db.no/mat

- Dette er nytt, sa Robinson.

Lengst inn i lokalet til Dinner hadde det dukket opp en bar siden Robinson og Fredag sist besøkte restauranten i Stortingsgata. Nå var de blitt henvist dit i påvente av at bordet skulle bli ledig.

- Ja, her har de utvidet betraktelig, sa Fredag, og tittet inn i et helt nytt rom innenfor baren.

Orientalsk elegant, sobert og stilrent som resten av etablissementet. Og fullt av tilsynelatende fornøyde middagsgjester.

- Her er det neppe noe i veien med omsetningen!

Skuffet har aldri Robinson og Fredag vært på Dinner, og forventningene denne gangen var som vanlig høye.

Etter å ha blitt tildelt et bord ved vinduet i lokalet ut mot Nationaltheatret, studerte de det omfattende spisekartet som inneholder fire menyer og en à la carte med retter inspirert av kokekunsten i Szechuan og Canton, ofte med en europeisk vri.

Hvitløksgrillet kongekrabbe - Jeg tror jeg kjører 100 prosent robatagrill denne gangen, sa Robinson, og lot seg friste av hvitløksgrillet kongekrabbe og grillet indrefilet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer