Over 750 000 nordmenn lever med nedsatt hørsel:

Elisabeth Aspaker mistet hørselen. Operasjon og høreapparat ble redningen

Når TV-en sto på maks, og andre måtte rømme rommet, forsto hun at noe måtte gjøres. Nå har hun fått et nytt liv. 

VANSKELIG TID: Det tok tid for Elisabeth å erkjenne at hun hørte dårlig og trengte hjelp. – Samtidig hadde jeg et svare strev med å følge med under møter og i diskusjoner fordi jeg ikke hørte hva folk sa. 
VANSKELIG TID: Det tok tid for Elisabeth å erkjenne at hun hørte dårlig og trengte hjelp. – Samtidig hadde jeg et svare strev med å følge med under møter og i diskusjoner fordi jeg ikke hørte hva folk sa.  Vis mer
Publisert

– For mitt liv og min livskvalitet har det vært helt avgjørende at jeg fikk hjelp såpass tidlig, selv om det gikk noen år før jeg inn-rømmet overfor meg selv at jeg hørte dårlig, sier Elisabeth Aspaker (53) fra Harstad.

Den profilerte Høyre-politikeren medvirker i disse dager med sin historie i boken«Å høre til». Hørselshemmedes Landsfor-bund (HLF) mål har vært å lage en bok som avliver myter og som er lett tilgjengelig for alle.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer