Sommerferie:

Elisabeth kjøpte billige Thailand-billetter til familien på ei nettside. Så innstilte selskapet flygningen ...

Måtte kjøpe flybillettene to ganger for samme reise.

BILLIG BLE DYRT: Den rimelige ferieturen kan bli en kostbar affære for Gurli Blomberg, Elisabeth Blomberg og Liven Mamen (foran). Foto: Privat
BILLIG BLE DYRT: Den rimelige ferieturen kan bli en kostbar affære for Gurli Blomberg, Elisabeth Blomberg og Liven Mamen (foran). Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Familien Mamen Blomberg trodde de gjorde et flybillettkupp da de kjøpte flybilletter til sommerferien i Thailand allerede i januar.

For knappe 20 000 kroner fikk de flybilletter fra Oslo, via Paris til Bangkok og deretter ut til en thailandsk ferieøy. Men bestillingen gikk gjennom en såkalt billettsøkeside.

Og da flyselskapet Air France fikk trøbbel og måtte kansellere flyet fra Oslo til Paris, startet også problemene for Elisabeth Blomberg, mora Gurli og datteren Live.

Hvem har ansvaret?

- Vi fikk en melding fra Air France at den første flighten fra Oslo til Paris var kansellert, og at de ikke vil hjelpe oss med å finne et erstattende fly da vi har brukt Flightfinder til å kjøpe billettene.

- Dermed var det en sak mellom oss og dette selskapet. Men Flightfinder prøvde på sin side å vri seg unna ved å si at vi ikke hadde betalt billetten i tide, og at de derfor ikke kunne hjelpe oss. Men da vi kunne vise kvitteringen, skyldte de på andre årsaker.

- De ville ikke svare på konkrete spørsmål, og alt måtte gå gjennom en chat på firmaets hjemmeside, sier en oppgitt Elisabeth Blomberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer