Hyundai Nexo vs Jaguar i-Pace

- En av de mest spennende bilene på markedet

Forskjellen på hydrogen-elektriske Hyundai Nexo og batteri-elektriske Jaguar i-Pace er stor. Både når det gjelder teknologien og egenskapene på veien.

HYDROGEN-ELEKTRISK VS BATTERI-ELEKTRISK: Hyundai Nexo (t.v) i duell mot Jaguar i-Pace. Autofil har kåret en klar vinner i testen. Foto: Jamieson Pothecary
HYDROGEN-ELEKTRISK VS BATTERI-ELEKTRISK: Hyundai Nexo (t.v) i duell mot Jaguar i-Pace. Autofil har kåret en klar vinner i testen. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kombinasjonen av elektrisk drivverk og SUV er en sikker vinner i Norge. Da burde alt ligge til rette for suksess både for Hyundai Nexo og Jaguar i-Pace. Likevel står folk i kø for den ene, mens den andre har fått en ganske lunken mottakelse.

Forklaringen ligger i teknologien: Nexo lager sin egen strøm i en brenselcelle, men er avhengig av hydrogen på tanken. Dette gir noen fordeler, men også en del utfordringer.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer