Du leser nå Dagbladet Pluss
HYDROGEN-ELEKTRISK VS BATTERI-ELEKTRISK: Hyundai Nexo (t.v) i duell mot Jaguar i-Pace. Autofil har kåret en klar vinner i testen. Foto: Jamieson Pothecary
HYDROGEN-ELEKTRISK VS BATTERI-ELEKTRISK: Hyundai Nexo (t.v) i duell mot Jaguar i-Pace. Autofil har kåret en klar vinner i testen. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer

Hyundai Nexo vs Jaguar i-Pace

- En av de mest spennende bilene på markedet

Forskjellen på hydrogen-elektriske Hyundai Nexo og batteri-elektriske Jaguar i-Pace er stor. Både når det gjelder teknologien og egenskapene på veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kombinasjonen av elektrisk drivverk og SUV er en sikker vinner i Norge. Da burde alt ligge til rette for suksess både for Hyundai Nexo og Jaguar i-Pace. Likevel står folk i kø for den ene, mens den andre har fått en ganske lunken mottakelse.

Forklaringen ligger i teknologien: Nexo lager sin egen strøm i en brenselcelle, men er avhengig av hydrogen på tanken. Dette gir noen fordeler, men også en del utfordringer.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer