En av terningkast seks-vinene koster under 150 kroner

Ukas vintest.

MATTIPS: Til bifana i burgerbrød trenger du: 2 hamburgerbrød, 1 paprika, 200 g svinekjøtt, hakket. Krydderet lager du av: 1/2 ts tabasco, 1 laurbærblad, 

2 piri-piri (eller litt cayenne), 1 hvitløkfedd og en hakket løk. Bland kjøttet med knust hvitløkfedd og krydderet. Ha alt i en ildfast form med litt vann (eller vin) og bak i ovnen en times tid på 180 grader. 

Legg inn paprikaen samtidig. Etter ca 25 minutter tar du den ut av ovnen (når den begynner å falle sammen). 

Hakk det røde på paprikaen sammen med svinekjøttet og server i burgerbrød, anbefaler matredaktør Christopher Sjuve. Foto: Lisbeth Michelsen
MATTIPS: Til bifana i burgerbrød trenger du: 2 hamburgerbrød, 1 paprika, 200 g svinekjøtt, hakket. Krydderet lager du av: 1/2 ts tabasco, 1 laurbærblad, 2 piri-piri (eller litt cayenne), 1 hvitløkfedd og en hakket løk. Bland kjøttet med knust hvitløkfedd og krydderet. Ha alt i en ildfast form med litt vann (eller vin) og bak i ovnen en times tid på 180 grader. Legg inn paprikaen samtidig. Etter ca 25 minutter tar du den ut av ovnen (når den begynner å falle sammen). Hakk det røde på paprikaen sammen med svinekjøttet og server i burgerbrød, anbefaler matredaktør Christopher Sjuve. Foto: Lisbeth Michelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Billigvin har i tillegg til portvin vært segmentet Portugal først og fremst har vært kjent for på det norske markedet, men satsing på kvalitetsvin gjør nå at det finnes mye spennende også blant de mer seriøse vintypene.

Portugal har i en årrekke hatt bestselgere rundt hundrelappen med viner som stort sett har gitt god valuta for pengene.

Enkle, fruktdrevne og lett krydrede viner kombinert med lav pris har truffet bredt, og satt Portugal på kartet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer