En av to vil ned i vekt: Slik lykkes du med slankingen

Tre eksperter forklarer hvordan du kan ta grep som varer.

VIL, MEN FÅR IKKE TIL: De fleste nordmenn er overvektige, og en ny undersøkelse viser at halvparten ønsker å gå ned i vekt. Vi får det bare ikke helt til. Foto: NTB scanpix
VIL, MEN FÅR IKKE TIL: De fleste nordmenn er overvektige, og en ny undersøkelse viser at halvparten ønsker å gå ned i vekt. Vi får det bare ikke helt til. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mer enn en av fire nordmenn har et ønske om å forbedre helsetilstanden sin og 48 prosent har et ønske om å gå ned i vekt.

Dette viser en undersøkelse Kantar TNS har utført på oppdrag for rådgivningsselskapet Hinsa. Et representativt utvalg av 1000 yrkesaktive nordmenn har deltatt i undersøkelsen, som er tolket i samarbeid med HR Norge.

Mye tyder på at vi gjerne vil, men får ikke helt til. 72 prosent sier de er villig til å endre livsstilen for å forbedre helsen.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer