LASTER I BAKGRUNNEN: Lei av å vente på at nettleseren skal laste inn en nettside? Link Bubble laster den i bakgrunnen slik at du kan skrolle videre i nyhetsfeeden din mens nettsiden lastes. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
LASTER I BAKGRUNNEN: Lei av å vente på at nettleseren skal laste inn en nettside? Link Bubble laster den i bakgrunnen slik at du kan skrolle videre i nyhetsfeeden din mens nettsiden lastes. Foto: PÅL JOAKIM OLSENVis mer

En av våre favoritt-apper har blitt gratis

Er du lei av å vente på at nettsider lastes, er Link Bubble en soleklar anbefaling.

(Dinside.no): Når du trykker på en lenke i en app på telefonen, åpner nettleseren seg, og så må du vente mens nettsida lastes inn.

Android-appen Link Bubble er særdeles smart i så måte. Den laster nemlig inn den aktuelle nettsida i bakgrunnen og viser bare en liten boble på skjermen, slik at du kan fortsette å skrolle i nyhetsfeeden, lese e-posten eller hva enn du holdt på med mens siden lastes.

Og når siden er ferdig lastet, kan du så trykke på bobla for å se den.

Nå er den gratis Vi skrev om den smarte appen for halvannet år siden. Den gangen var gratisversjonen noe begrenset, fordi du bare kunne åpne én lenke av gangen. For å kunne åpne flere nettsider i bakgrunnen, var du nødt til å punge ut 30 kroner for fullversjonen.

Men nå har appen blitt helt gratis.

I mellomtida har den også fått et par ekstra funksjoner, blant annet at du nå kan angi enkelte domener som heller skal åpnes i standardnettleseren din. Vi har blant annet hatt litt trøbbel med Norsk Tipping sin app og Link Bubble tidligere.

Les også: Smart app for deg som glemmer ting

Flere konkurrenter Det finnes andre Android-apper med funksjonalitet ganske lik Link Bubble. En av de mest populære er Flynx.

Appen har en begrensning på fire lenker samtidig (der du kan plusse på to for hver venn du får til å laste ned appen), men åpner artikler i lesemodus som standard, der man i praksis bare får med artikkelteksten og ikke alt mulig annet på nettsida.

Les mer om: Android-apper

Saken ble opprinnelig publisert på Dinside Les her.