En ekstra interessant Toyota

I rekken spenstige SUV-konsepter, er denne spesiell.

EKSTRAVAGANT: Toyota har ikke skjemt oss bort med mye av denne typen design, og når det kommer en ny crossover fra den japanske produsenten regner vi med at den blir en del mer moderat enn denne konseptbilen ved navn C-HR. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM
EKSTRAVAGANT: Toyota har ikke skjemt oss bort med mye av denne typen design, og når det kommer en ny crossover fra den japanske produsenten regner vi med at den blir en del mer moderat enn denne konseptbilen ved navn C-HR. Foto: LORD ARNSTEIN LANDSEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Vi har såvidt vært borti denne bilen før her på Dinside. Dengang var det ikke særlig mer enn en silhuett vi kunne se, men siden det har C-HR vært vist på bilutstillingen i Paris, der vi tok disse bildene.

Crossoveren er en størrelse mindre enn den populære folkesuven RAV4. I og med at sistnevnte vokste kraftig da nyeste versjon kom, er det nå plass til en mindre bil i denne klassen i Toyotas modellrekke.

Kompakt crossover Det dreier seg selvsagt om en konseptbil, men det er nok ikke tilfeldig at de viser dette nå. Det blir nemlig stadig mer populært med mer kompakte crossovere enn de tradisjonelle folkesuvene. Det er en klasse biler som særlig har vokst frem de siste få årene.

Senest testet vi for eksempel Renault Captur. Den karakteriseres av en relativt høyreist fasong, oftest uten firehjulsdrift, og mindre «terrengbil-aktig» enn de større SUV-ene.

Biler av denne typen har lenge eksistert i det sør-amerikanske markedet, men har altså etterhvert fått fotfeste også her hos oss.

At Toyota tenker heftig design viste de forøvrig nylig med supersportsbilen FT-1!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer