Du leser nå Dagbladet Pluss

En fullverdig el-SUV

En fullverdig elbil i SUV-format, som samtidig har veldig god plass, og til en folkelig pris. Det er en svært god kombinasjon.

PRØVEKJØRT: Å kjøre en konseptbil på dette stadiet gir ikke all verdens av nyttig informasjon, men settes under kategorien morsomt. Foto: Martin Meiners
PRØVEKJØRT: Å kjøre en konseptbil på dette stadiet gir ikke all verdens av nyttig informasjon, men settes under kategorien morsomt. Foto: Martin MeinersVis mer

De neste par åra kommer det et ras av nye elbiler fra merkene i VW-gruppen.

Nå har vi vært i Tsjekkia og kjørt konseptbilen av nye Skoda Vision iV. Den er bygd på MEB-plattformen, som på sikt kommer til å være basisen for et titall modeller.

Skoda Vision iV er en god del større enn VW ID. 3, som er en annen ny elbil fra Volkswagen-gruppen. Den er faktisk 40,4 centimeter lengre.

Eksteriøret

I fronten vil den store svarte grillen være mer anonym enn på konseptbilen. Produksjonsversjonen vil heller ikke ha et opplyst emblem på panseret. Det er rett og slett ikke tillatt. Det samme sies om den tverrgående lysstripen i fronten.

Denne konseptversjonen har også såkalte «selvmordsdører» bak (hengslet i bakkant), men produksjonsversjonen vil ha fire ordinære dører med en b-stolpe imellom. Det blir også rammer rundt vinduene, disse blir ikke rammeløse som her.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.