Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

En god jul blir enda bedre om familien legger vekk skjermene

Ikke la telefonen overta jula.

SAMMEN - PÅ ORDENTLIG: Lillesøster Nora Marie Molund Føre (6), mamma Else-Marie Molund, pappa Thomas K. Føre og storebror Waldemar (9) koser seg med tegnefilmer og morsomme apper på smarttelefoner og nettbrett - men viktigst av alt er det å være sammen som familie. Foto: INGUN A. MÆHLUM
SAMMEN - PÅ ORDENTLIG: Lillesøster Nora Marie Molund Føre (6), mamma Else-Marie Molund, pappa Thomas K. Føre og storebror Waldemar (9) koser seg med tegnefilmer og morsomme apper på smarttelefoner og nettbrett - men viktigst av alt er det å være sammen som familie. Foto: INGUN A. MÆHLUM Vis mer

(Dagbladet): - Se her, sier Waldemar (9) og viser stolt fram nettbrettet med en You Tube-video til mamma Else-Marie Molund. I familien Molund Føre i Tromsø har alle hvert sitt nettbrett. Pappa Thomas, mamma Else-Marie og storebror Waldemar har også hver sin smarttelefon.

I tillegg kommer TVen og datamaskiner. Men til tross for at huset er full av skjermer, er de bevisste på at de ikke skal lyse til alle døgnets tider.

- Alt med måte, sier Else-Marie, som arbeider som psykologspesialist ved Universitetssykehuset i Nord-Norge.

- Vi lar ungene se på barne-TV og bruke en del pedagogiske apper, men det viktigste er å være sammen - kanskje særlig nå i jula. Da kommer vi oss ut på tur og gjør andre hyggelige ting sammen som familie, supplerer Thomas, som jobber som senior manager i Aker Solutions. De synes imidlertid også at det er viktig at barna har tilgang på ny teknologi, og at de lærer å beherske den.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Les Pluss gratis i hele vinter!

Slå til på vårt Black Week-tilbud før utgangen av november og få gratis tilgang på hele Dagbladet Pluss fram til 1. mars.

HELE VINTEREN*

BLACK WEEK-TILBUD

0 kr

(Fram til 1. mars)

KJØP HELE VINTEREN*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

HELE VINTEREN* 0 kr 3 måneder. Fram til 1. mars

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr uke. 0,14 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris 3 måneder etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?